Multiplayer Gokkast

TWIN PLAYER GOKKAST

Je kan op dit spel met twee rollen tegelijk spelen. Ieder spel heeft vier rollen en drie rijen beschikbaar, waarop je met tien winstlijnen in totaal speelt. Door beide spellen te activeren speel je met 20 winlijnen per keer. De maximale inzet is 80 credits en hoogste winst kan je behalen met drie geldzakken op rij met daarop jackpot weergegeven.

Wil je zelf eens de gokkast Twin Player uitproberen? Op Multiplayergokkast.org krijg je de mogelijkheid deze geheel gratis uit te testen. Hieronder hebben wij alvast de gokkast geplaatst en kan je de rollen laten draaien met tien euro oefengeld van deze aanbieder. Wil je achteraf toch met echt geld gaan gokken, dan dien je een account aan te maken door te klikken op 'play for real'.

Hoe werkt de gokkast Twin Player gokkast?

De inzet kan gewijzigd worden door op de rode knop 'bet' te klikken met je muis. Wil je de rollen laten draaien, klik dan op de groene knop 'start'. De optie autoplay is ook aanwezig, stop het kaartje op de start knop zelf en de rollen gaan automatisch draaien. Zo kan je heerlijk achterover leunend kans maken op prijzen op de Twin player gokkast zonder zelf te klikken.

De inzet kan je instellen op 4 credits, 10 credits, 20 credits, 40 credits en 80 credits. Hierbij zijn tien winlijnen actief. Als je de totale meter wilt innen kan je klikken op 'collect total' dat aan de linkerkant van deze multiplayer gokkast weergegeven wordt. In het begin zullen de credits op de 'balance' meter weergegeven zijn, door op 'to credits' te klikken zullen deze naar de gokkast zelf toegespeeld worden en kan je de rollen een spin geven.

Bonus op Twin player gokkast

De Twin player multiplayer gokkast is één van de meest populaire gokkasten online. Deze vind je ook terug in iedere speelhal zoals Krijco, Fairplay en Jack's Casino.  

Caribbean Adventure

Review

Bezoeken

Multi Player

Review

Bezoeken

Omni Spinner

Review

Bezoeken

Sweet 16 player

Review

Bezoeken

Twin Player

Review

Bezoeken

Twin Express

Review

Bezoeken

Mystic Player

Review

Bezoeken