Multiplayer Gokkast

TWIN EXPRESS GOKKAST

De Twin Express gokkast is een populaire multiplayer speelautomaat. Deze heeft als grootste prijs de locomotief, dit is dan ook direct het logo van de gokkast zelf. Vroeger werden deze locomatieven ook wel de Express genoemd, dat veel handel vervoerden van de ene naar de andere stad. Ook kon er post worden bezorgt via zo'n locomotief. De multiplayer gokkast Twin Express kan je met twee spellen tegelijk spelen, ieder drie rollen en vier rijen, waarop acht inzetlijnen beschikbaar zijn.

Hoe werkt de gokkast Twin Express?

Deze multi player gokkast heeft twee meters. Meter A en Meter B. Hier kan je de credits naar toe spelen, daarnaast staan het aantal 'turns' weergegeven, dat in het Nederlands vertaald - beurten is. Dus het aantal dat daar wordt aangegeven, zovaak kan je de rollen automatisch laten draaien met de autoplay functie. Je kan met 16 winstlijnen tegelijk spelen als je beide rollen laat draaien, hiervoor dien je credits vanaf het balans naar de linker- en rechterkant toe te spelen.

Op de Twin Express gokkast online kan je spelen met vijf verschillende inzetopties. De inzet van 2 credits zal in het begin geactiveerd zijn. Als je op de 'bet' button klikt, zal de inzet vergroot worden naar 5, 10, 20 of 50 credits per draaibeurt. Zo kan je dus in totaal met 100 credits per keer spelen als beide spellen geactiveerd zijn (dit komt neer op 10 euro per beurt).

Bonus op Twin Express gokkast

Ook voor de vaste spelers van dit casino worden leuke aanbiedingen georganiseerd zodat je extra bonuspercentages ontvangt om multiplayer gokkasten of de Twin Express gokkast zelf te spelen met meer geld.

Caribbean Adventure

Review

Bezoeken

Multi Player

Review

Bezoeken

Omni Spinner

Review

Bezoeken

Sweet 16 player

Review

Bezoeken

Twin Player

Review

Bezoeken

Twin Express

Review

Bezoeken

Mystic Player

Review

Bezoeken