Multiplayer Gokkast

SWEET 16 PLAYER GOKKAST

De Sweet 16 player gokkast kan je bij ons gratis uitproberen. Als je voor echt geld wilt spelen, ontvang je 100% tot 100 euro geldbonus op je eerste storting. Je kunt een account aanmaken door op play for real te klikken op de gokkast zelf of gewoon kosteloos genieten van dit spannende multiplayer spel.

De gokkast Sweet 16 player heeft twee keer vier rollen met vier rijen beschikbaar. Hier kan je spelen met zestien winstlijnen in totaal. Als je beide spellen hebt geactiveerd, speel je met 32 inzetlijnen per beurt. De maximale inzet is maar liefst 160 credits per spel. Speel nu alvast gratis op het oefenspel hieronder.

Hoe werkt de gokkast Sweet 16 player gokkast?

Op deze multiplayer gokautomaat kan je de inzet wijzigen tussen de draaibeurten door. Een inzet van 5 credits, 10 credits, 20 credits, 40 credits, 80 credits en 160 credits kan je inzetten. De maximale inzet zal ervoor zorgen dat je met drie geldzakken op rij op een actieve winstlijn een mooie prijs van 2000 punten pakt.

Met de groene startknop zal je de rollen laten draaien. De to credits knop is ervoor om credits vanaf het balans naar de gokkastenspel zelf toe te plaatsen. Als je op collect credits klikt zullen er maar een bepaald aantal punten naar het saldo toe worden gespeeld. Met de knop collect total, pak je direct alle credits van de meter af.

Andere Multiplayers

In totaal zijn er 7 multiplayer gokkasten op dit moment, inclusief de Sweet16 player. Wil je ook eens andere gokkasten spelen, dan is dat bij ons mogelijk, zowel gratis als voor echt geld.

Caribbean Adventure

Review

Bezoeken

Multi Player

Review

Bezoeken

Omni Spinner

Review

Bezoeken

Sweet 16 player

Review

Bezoeken

Twin Player

Review

Bezoeken

Twin Express

Review

Bezoeken

Mystic Player

Review

Bezoeken