Multiplayer Gokkast

OMNI SPINNER GOKKAST

Je hebt aan de linker- en rechterkant een gokkasten rol (3 rijen en 3 rollen) met ieder vijf winlijnen. Je speelt te allen tijde met 5 winlijnen en kan de inzet wijzigen. Combinaties vorm je met kersjes, citroenen, klokken, aardbeien, zevensymbolen, barsymbolen en de watermeloenen. De maximale inzet per draaibeurt op de gokkast Omnispinner bedraagt 40 credits per keer.

Hoe werkt de gokkast Omni Spinner?

Je kunt op deze gokkast online altijd zelf de inzet bepalen. Door op de knop ‘bet’ onder de drie rollen te klikken zal de inzet verhoogd worden. Wel dien je hiervoor eerst punten naar het totaal toe te spelen. Dit kan je uitvoeren door op ‘to credits’ te klikken. In het begin zal je met 20.000 credits beginnen op je balans (oefenmodus), zo kan je de gokkast eerst gratis uitproberen. Er wordt precies aangegeven hoeveel beurten je de rollen automatisch kan laten draaien.

Dit wordt weergegeven bij ‘turns’. De bedoeling is dat je combinaties vormt met fruitsoorten, zevensymbolen, klokken en barsymbolen. Hoe hoger de inzet op de Omni Spinner gokkast zal zijn, hoe groter de winsten zullen zijn die je behaald.

Inzetopties Omnispinner

De inzet kan je zelf verhogen per beurt. Hiervoor dien je de autoplay functie op stop te zetten. Zo kan je op 'bet' klikken en de inzet van 2 credits naar 5, 10, 20 of 40 punten per keer verzetten. Uitbetalingen kunnen oplopen tot wel 2000 punten per winst, drie barren op een actieve inzetlijn.

Andere Multiplayers

Wil je ook eens een andere multiplayer gokkast spelen als deze spannende omnispinner gokautomaat? Er zijn op onze site zeven gokkasten terug te vinden dat twee spellen in één bieden.

Multiplayer speelhallen

Bekijk hieronder meer informatie over de speelhallen in Nederland, ook wel amusementhallen genoemd. Hier kan je ook de welbekende multi players terugvinden.

Hieronder een lijst van alle multiplayer gokkasten:

Caribbean Adventure

Review

Bezoeken

Multi Player

Review

Bezoeken

Omni Spinner

Review

Bezoeken

Sweet 16 player

Review

Bezoeken

Twin Player

Review

Bezoeken

Twin Express

Review

Bezoeken

Mystic Player

Review

Bezoeken