Multiplayer Gokkast

MYSTIC PLAYER GOKKAST

De Mystic Player multiplayer gokkast heeft twee keer drie rollen beschikbaar. Er is een mystery winst te behalen met de vraagteken symbool en het is mogelijk om met een maximale inzet van 100 credits per keer te spelen. Nadat je credits op je balans hebt gezet zal je via de knop 'to credits' op de linker- of rechterkant credits naar het spel toe kunnen zetten.

Hoe werkt de gokkast Mystic Player?

Op de Mystic Player gokkast online kan je met vijf winlijnen spelen op drie rijen en drie rollen. Dit kan je twee keer tegelijk activeren door credits naar beide kanten toe te spelen. De vraagteken is een geliefd bonussymbool, hiermee ontvang je mystery winsten. Als je met een inzet van 100 credits per keer speelt, zullen drie vraagtekens al een prijs van tussen de 100 en 1000 credits opleveren. Je kunt met zes verschillende inzetten spelen door op 'bet' te klikken.

De inzet wijzigen kan vanaf 1 credit naar 100 credits in totaal. Speel met een inzet van 1, 5, 10, 20, 40 of 100 credits per keer op de gokkast Mystic Player. Door met de maximale inzet te gaan gokken zal je ook kans maken op zeer hoge bedragen. Zo kan je met drie geldzakken op rij (actieve winlijnen) al 4000 credits winnen.

Bonus op Mystic Player gokkast

Zoals je van elke multiplayer gokkast wel gewend bent, hebben ze allemaal een aparte bonusfunctie. Zo zal op deze gokkast het vraagteken deze bonus activeren. Krijg drie vraagtekens op een actieve inzetlijn en je kunt prijzen verdienen tussen de 1 en 1000 credits. Bij een inzet van 1 zal dit zijn 1-10, bij een inzet van 5 zal dit zijn 5-50, bij een inzet van 10 zal dit zijn 10-100, bij een inzet van 20 zal dit zijn 20-200, bij een inzet van 40 zal dit zijn 40-400 en bij een inzet van 100 zal dit zijn 100-1000.

Andere Multiplayers

Er zijn op onze website zeven multiplayer gokkasten terug te vinden. Waaronder ook de mystic player. Ze kunnen allemaal gratis gespeeld worden. Maak hieronder een keuze uit de multiplayer gokkast dat je zelf wilt uitproberen.

Een account is al binnen enkele minuten aangemaakt. Op de gokkast zelf kan je klikken op 'play for real' en een scherm zal geopend worden. Hierbij kan je de gebruikersnaam en wachtwoord invullen en je eigen E-mail. De geboortedatum is ook een vereiste, je mag namelijk niet onder de 18 spelen op deze mystic player gokkast online.

Multiplayer speelhallen

Je kunt de multiplayer gokkasten ook terug vinden bij een echte gokhal. Hieronder zie je de meest bekende van Nederland, waar een gokje gewaagd kan worden voor echt geld.

Hieronder een lijst van alle multiplayer gokkasten:

Caribbean Adventure

Review

Bezoeken

Multi Player

Review

Bezoeken

Omni Spinner

Review

Bezoeken

Sweet 16 player

Review

Bezoeken

Twin Player

Review

Bezoeken

Twin Express

Review

Bezoeken

Mystic Player

Review

Bezoeken