Multiplayer Gokkast

MULTI PLAYER GOKKAST

Liefhebbers van klassieke fruitautomaten zullen ook zeker de Multiplayer gokkast wel kunnen waarderen. Als je op deze gokkast terecht komt wordt je gelijk voorzien van een kwalitatief spel, waar allerlei verschillende fruitcombinaties op gevormd kunnen worden om prijzen mee te winnen. Het leuke van deze slotmachine is dat je ondanks het feit dat je thuis speelt direct het gevoel zal krijgen of je bij een echt casino aanwezig bent. De gokkast zelf treed daarbij geheel naar de voorgrond en op de achtergrond zie je een schim van de andere populaire online gokkasten die gespeeld kunnen worden.

Prijzen winnen op de Multiplayer gokkast

Wil je ook direct prijzen kunnen winnen op de Multiplayer gokkast? Dan moet je uiteraard wel weten wat er van je verwacht wordt. Dit spel beschikt over twee zijdes om op te winnen, wat betekent dat je dus eigenlijk te maken krijgt met een twee in één fruitmachine. Je hoeft overigens niet verplicht op beiden zijdes tegelijk te gaan gokken, maar kunt ook slechts de 3 rollen van de linker of rechterzijde los gebruiken. Per 3 rollen wordt er op de Multiplayer gokkast gebruik gemaakt van 5 winlijnen om prijzen binnen te halen. Hiervoor zal je altijd combinaties van minimaal 3 soortgelijke symbolen moeten zien te draaien zoals deze in de prijzentabel aan worden gegeven.

Gratis oefenen

Nu je weet hoe simpel de prijzen eigenlijk op Multiplayer gokkast is het natuurlijk tijd om dit zelf eens te ervaren. Wil je dit niet direct voor geld doen? Weet dan dat je deze Multiplayer gokkast ook met gratis credits kunt spelen. Je hoeft hiervoor niet gelijk een account aan te maken en kunt dus meteen van start om te zien wat er van je verwacht wordt. Met de to credits knop aan een bepaalde zijde kun je de meter vullen met credits om te gaan draaien om vervolgens op start te klikken. Zoals je ook in de gratis modus zal zien in de prijzentabel worden de prijzen die behaald kunnen worden uitgekeerd op basis van het aantal credits dat je speelt. Weet je na een tijdje oefenen wat er gebeuren moet? Kies dan voor een echt geld spel en pak zo mooie prijzen die ook echt uitbetaald kunnen worden.

Inzetlimieten Multiplayer gokkast

Dat je gratis kunt oefenen op de Multiplayer gokkast is natuurlijk een leuke bijkomstigheid, maar alles draait in principe om het winnen van geld. Per zijde van deze gokkast zal je minimaal met 2 credits van € 0,10 eurocent per stuk moeten gaan draaien. Speel je allebei de kanten van deze fruitmachine? Dan weet je dus dat je altijd een minimaal bedrag van € 0,40 eurocent per draai zal moeten spelen. Zoals in de prijzentabel te zien is kun je ook met 40 credits tegelijkertijd per kant gaan draaien voor prijzen. Dit komt neer op een bedrag van € 4 euro per draai per zijde, waarmee het maximaal te spelen bedrag voor de Multiplayer gokkast uitkomt op € 8 euro per draai.

Caribbean Adventure

Review

Bezoeken

Multi Player

Review

Bezoeken

Omni Spinner

Review

Bezoeken

Sweet 16 player

Review

Bezoeken

Twin Player

Review

Bezoeken

Twin Express

Review

Bezoeken

Mystic Player

Review

Bezoeken