Multiplayer Gokkast

INZETTEN OP MULTIPLAYER GOKKASTEN

Op deze pagina tref je alle inzetopties per multi player gokkast aan. Zo weet je precies met hoeveel credits je minimaal of maximaal kan spelen. De multiplayer gokkasten kunnen verschillende inzetmogelijkheden aanwezig hebben waardoor het soms verwarrend zal zijn, vandaar deze pagina!

Multiplayer gokkast inzetopties

Op de multiplayer gokkast heb je twee spellen beschikbaar, een linker- en rechterkant. Deze biedt een mogelijkheid om de inzet te verhogen met de 'bet' knop. De inzet kan je wijzigen naar 2, 5, 10, 20 en 40 credits per keer. Wil je kennismaken met deze gokautomaat? Klik dan hier.

Mystic Player gokkast inzetopties

Op de Mystic player gokkast kan je spelen met zes verschillende inzetten. Inzetten op deze multiplayer gokkast zal zorgen voor de nodige spanning, de inzet is namelijk hoog en biedt hoge uitbetalingen. Op deze spannende gokkast kan je spelen met een inzet van 1 tot en met 100 credits en met de vraagtekens mysterywinsten behalen. Wil je hem nu eens uitproberen? Klik dan hier.

Sweet 16 Player gokkast inzetopties

De Sweet 16 player gokkast is een hele bekende klassieker, alleen kan je nu met twee gokkasten tegelijk spelen. De inzet kan je wijzigen met de 'bet' button, naast de 'to credits' knop. Je kan met een inzet van 5, 10, 20, 40, 80 en 160 credits per beurt spelen! Wil je zelf deze multiplayer gokkast met hoge inzet spelen? Klik dan hier.

Twin Player gokkast inzetopties

De Twin player multiplayer gokkast is er één met fruitsoorten en vijf inzetopties. Inzetten op multiplayer gokkasten is nog niet eerder zo gemakkelijk geweest. Bekijk deze zeer overzichtelijke online gokkast en speel met een inzet van 4, 10, 20, 40 of 80 credits per keer. Nu spelen? Klik dan hier.

Caribbean Adventure gokkast inzetopties

De Caribbean Adventure multiplayer gokkast online is een geheel vernieuwend spel. Deze komt met piraten, gouden bekers en geldmunten als symbolen en uiteraard de bekende fruitsoorten. De inzetopties kan je wijzigen van 2 tot 40 credits en de schatkisten bieden een bonusoptie met free spins. Nu spelen? Klik dan hier.

Twin Express gokkast inzetopties

Op de Twin Express online multiplayer speelautomaat kan je spelen met twee keer acht inzetlijnen. De inzet kan je veranderen naar 2, 5, 10, 20 en 50 punten per speelbeurt. Combinaties vorm je met de stoomlocomotieven, frambozen, bellen, meloenen, zevens en andere fruitsoorten. Nu spelen? Klik dan hier.

Omni Spinner gokkast inzetopties

Dit is de nieuwste multiplayer gokkast beschikbaar. Je kan deze met een inzet van 2, 5, 10, 20 en 40 credits per draai gaan spelen en combinaties vormen met barren, bellen, zevens en fruitsoorten. Nu spelen? Klik dan hier.

Casino

Bonus

Free Spins

Direct spelen