Multiplayer Gokkast

CARIBBEAN ADVENTURE GOKKAST

De Caribbean Adventure multiplayer gokkast kan je spelen met zevenentwintig winstmanieren per spel. Ieder spel heeft vier rijen en drie rollen beschikbaar. Je kan de credits vanaf het balans naar de meter van de linker- of rechterkant zetten om de rollen te activeren. De inzet kan je verhogen van 2 tot en met 40 credits. Met de hoogste inzet zal je kans maken op prijzen die oplopen tot aan 800 punten met de piraat als symbool.

Nu direct de Caribbean Adventure gokkast gratis spelen? Kijk hieronder onze oefenmodus gokkast waarbij je €10.00 gratis speeltegoed ontvangt om de multiplayer gokkast beter te leren kennen. Eén van de populairste bonusopties is ook aanwezig, de free spins! Deze zullen geactiveerd worden met drie schatkisten op rij in beeld (kris kras).

Hoe werkt de gokkast Caribbean Adventure?

Deze gokkast met 27 winmanieren is een populair spel bij de aanbieders. Velen spelers zijn je al voor gegaan om de rollen te laten draaien en combinaties te vormen met citroenen, geldstapels, schatkisten, gouden bekers, piraten (vrouw) en druiventrossen. De inzet kan je wijzigen met de 'bet' knop. Wil je alle credits in één keer naar je saldo toe zetten dan kan je klikken op de 'collect total' knop. De groene startknop zorgt ervoor dat de rollen draaien op een gokkast. Deze kan je beide activeren door de autoplay functie te gebruiken. 

Inzetmogelijkheden zijn er genoeg. De credits kunnen ingesteld worden door op 'bet' te klikken en versteld worden naar 2, 5, 10, 20 of 40 credits. Door op 'view payouts' te klikken kan je uitbetalingen bekijken per gemaakte combinatie. De kersen zijn het minste waard. Citroenen, sinaasappels zijn ook evenveel waard. Met een inzet van 2 credits zal deze per drie op rij een prijs van 3 credits opleveren. Speel je met een hogere inzet dan kan je tot aan 32 credits verdienen, kris kras.

Bonus op Caribbean Adventure gokkast

De bonus op deze online multiplayer gokkast zijn de free spins. Met drie schatkisten kris kras in beeld zal je gratis spins ontvangen. Rollen zullen nu automatisch gaan draaien zonder dat je geld hiervoor hoeft in te leggen. De free spins worden gespeeld met de inzet waarmee je op dat moment speelde.

Andere Multiplayers

Wij hebben de beste multiplayer gokkasten opgezocht voor jou, zodat je deze meteen gratis kan uittesten. Er zijn in totaal 7 multi player spellen beschikbaar bij de online casinos op Multiplayergokkast.org.

Account registreren en voor echt geld spelen

Het is mogelijk om als nieuwe speler te profiteren van een aanmeldbonus oplopend tot wel honderd euro. Bij de eerste storting krijg je 100% matching bonus. Vandaag nog de spanning meemaken op deze gokkast met twee spellen in 1? Meld je dan hieronder aan.

Hieronder een lijst van alle multiplayer gokkasten:

Caribbean Adventure

Review

Bezoeken

Multi Player

Review

Bezoeken

Omni Spinner

Review

Bezoeken

Sweet 16 player

Review

Bezoeken

Twin Player

Review

Bezoeken

Twin Express

Review

Bezoeken

Mystic Player

Review

Bezoeken